VATTENKANNA OVAL GARDENMIND 1,7L MÖRKGRÖN i gruppen SEKELSKIFTESTRÄDGÅRD hos Nolgården design AB (7242-011)
VATTENKANNA OVAL GARDENMIND 1,7L MÖRKGRÖN

VATTENKANNA OVAL GARDENMIND 1,7L MÖRKGRÖN

VATTENKANNA I LACKERADPLÅT 1,7L
Artnr: 7242-011
469 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  3-7 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • Trevlig vattenkanna i förzinkad plåt som lackats i en behaglig färg från GardenMind. Modell och storlek som passar bra att ha innomhus, på balkongen,uteplatsen utan att var tung. En lagom kanna. Stril medföljer. Rymmer 1,7  liter. MÅTT15,5x12 x h12,5cm

  Upptäck GardenMind vattenkannor - det ultimata verktyget för att ge liv åt din trädgård och växterna som du älskar så mycket! Vår kollektion av vattenkannor kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet för att göra vattning till en fröjd för både ögonen och själen.

  Med en design som smälter samman tradition med modern innovation är våra vattenkannor både praktiska och vackra att se på. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge en överlägsen användarupplevelse. Från den ergonomiska handtaget till den precisionssprutande pipen är varje element utformat för att göra vattningen enkel och effektiv.

  Våra vattenkannor tillverkas med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet, vilket garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda säsong efter säsong. Med rostfritt stål och elegant behandlad ask får du inte bara en vattenkanna som är funktionell, utan också en stilfull detalj som kompletterar din trädgårdsinredning.

  Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsentusiast kommer du att uppskatta den enkla användningen och den vackra designen hos våra vattenkannor. Ge dina växter den omsorg de förtjänar med GardenMind vattenkannor - det perfekta verktyget för att skapa en blomstrande och livfull trädgård!


  GardenMind produkter bygger på en lång tradition av erfarenhet och hållbarhet. Genom att sammanföra århundraden av kunskap med modern teknik strävar vi efter att erbjuda användare det bästa för både nuet och framtiden. Våra redskap, oavsett storlek, är designade med fokus på funktionalitet, prestanda, och användarvänlighet, samtidigt som de upprätthåller en estetisk tilltalande design. Vi använder främst rostfritt stål och ask i våra produkter, och asken behandlas naturligt med vax för att hålla fukten borta. Förutom redskap erbjuder vi även ett brett utbud av andra praktiska produkter såsom vattenkannor, etiketter och spaljer. Vårt mål är att erbjuda hållbara och funktionella produkter som underlättar trädgårdsarbetet och skapar en positiv upplevelse för våra användare.
 • Egenskaper
 • MATERIAL: LACKERAD PLÅT
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: -1

Se fler varor

HANDSPADE MAXI GARDENMIND
249 kr
Köp
KULTIVATOR GARDENMIND
GARDEN MIND
598 kr
Köp
GREP HERR ROSTFRI GARDENMIND
895 kr
Köp
HANDRENSJÄRN GARDENMIND
249 kr
Köp
Logga in