HÅLLBART HUSHÅLLKÄNN DOFTEN AV NYSTÄDAT MED MILJÖVNLIGA PRODUKTER HOS CARLSHAGA

Grunne diskmedel baserat på såpbas som både är miljövänligt och bra. Dofterna är rena och naturliga eftersom de är från eterisk olja och inte kemiska parfymer.
Grunne flytande, veganskt tvättmedel som är baserat på ekologisk linoljesåpa och som är 100% biologiskt nedbrytbart. Den härliga lavendeldoften kommer från ekologisk eterisk lavendelolja. Inga fossila oljor finns i det här tvättmedlet. Tvättmedlet passar för tvätt vid alla gradantal och det passar också till alla material som inte kräver specialtvättmedel. Använd gärna tillsammans med tvättika - ett miljövänligt sköljmedel, som gör tvätten ännu mjukare än den blir med enbart tvättmedlet.

Grunne linoljesåpa ger mjuka härliga trägolv får du genom att skura och behandla med vår linoljesåpa, det ger en fantastisk patina och lyster och lyfter smuts effektivare än andra såpor. Att använda vår linoljesåpa är ett bra miljöalternativ, den är dessutom biologiskt nedbrytbar och innehåller inga konserveringsmedel eller klarningsmedel.

Linoljesåpa från Källans Naturprodukter med doft av Lavendel, Havsbris, Äpple & kanel och Apelsin & Nejlika. Svensk-& handtillverkad linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Använd Källans Linoljesåpa till trägolv, köket, badrummet, fönsterputs, all typ av städning, vård av skinn- & gummistövlar, utemöbler, garaget, biltvätt och handtvätt i verkstäder. Det går utmärkt att tvätta textilier med  linoljesåpa. Häll gärna lite vinäger i sköljmedelsfacket om du har hårt vatten. Även bra som fotbad - en toppenkur mot hårda hälar och torra sommarfötter. Torra händer? Tvätta händerna med Källans Linoljesåpa.
Linoljesåpan från Källan är garanterat hantverksmässigt tillverkad såpa, kokt på biologiskt odlad linolja av högsta kvalitet. Källans såpa innehåller 100% linolja av högsta kvalitet i oljedelen = ej utbland. Såpan är biologiskt nedbrytbar. Det finns inga tensider, SLS, ftalater, citronsyra eller konserveringsmedel i såpan från Källan Naturprodukter. 

Filtrera nedan:
Logga in