TORKSTÄLLNINGTORKSTÄLLNING FRÅN CARLSHAGA MED SNICKARGLÄDJE

Carlshaga torkställning är stadig, rymlig och hållbar. Vi gör den i svensk limträ och målar den förhand. Torkställningens snickarglädje är gjord efter samma mall som den på mitt eget sekelskifteshus i Töreboda. Torkställningen är inte bara praktisk utan blir en fin dekoration i din trädgård. Torkställningen finns i 3 olka färger Vit, Engelsk röd och Kromoxid grön. Hör bara av Er om det är någon annan färg som önskas så löser vi det!

Om du inte har provat att lufttorka kläderna än – testa nu! Att torka kläderna utomhus gör nämligen att dina kläder och sängkläder får en magiskt god doft.
Det har till och med forskats kring detta! En studie, gjord av danska forskare, visar att det inträffar en kemisk reaktion när solen når tyget, och molekylerna som gömmer sig i bomullstyget omvandlas till dofter.
Det är inte bara bättre för miljön att låta bli torktumlaren då och då, det går även åt en hel del energi när du torkar tvätten i torktumlaren. Enligt Energimyndigheten går det åt betydligt mer energi att torka tvätten än att tvätta den, en vanlig torktumlare kan dra tre gånger så mycket energi som själva tvätten gör. Att torka tvätten utomhus betyder alltså att du sparar in både på elräkningen och på miljön!

Filtrera nedan:
2335CARLSHAGA TORKSTÄLLNING SARA VIT IHOPFÄLLBAR
2595 kr
Köp
TORKSTÄLLNING EMMA OMÅLAD CARLSHAGA EXKL: MARKFÄSTE
3215 kr
Köp
SNICKARGLÄDJE CARLSHAGA NR 2
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
375 kr
Köp
SNICKARGLÄDJE CARLSHAGA NR 1
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
395 kr
Köp
MARKFÄSTE FÖR TORKSTÄLLNING
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
775 kr
Köp
Logga in