VASER


                VASER FRÅN SKRUF SWEDEN OCH LINDFORM HOS CARLSHAGA

Lindform gör keramik inspirerad av den nordiska naturens organiska former och färgtoner. Inspirationen till Lindform kommer från den nordiska naturen med sina organiska toner och enkla former. Design, modeller och färger är valda för att skapa harmoni och blickfång till rummet.

I Lindforms kollektion återfinns även influenser från det japanska minimalistiska formspråket,en stil som gifter sig väl med vår nordiska design.
Den asiatiska stillheten och atmosfären blandas med den nordiska enkelheten och en härlig harmoni skapas. Lindforms vackra och stilrena produkter vaser är tillverkade i handgjord keramik och variationer på design, mönster och färg kan förekomma.

Kolonn vas från Skruf Sweden är formgiven av Carina Seth Andersson. Vasen passar både till den stora blombuketten och några enstaka kvistar eller blad. Designen är enkel och tidlös, och passa de flesta hem. Kolonn är handblåst av glasblåsare på Skrufs glasbruk i Småland, vilket gör att varje vas är unik. Finns i tre olika storlekar, stor, mellan och liten.Skruf kännetecknas av tidlöst och stilrent glas där man förenar tradition och nytänkande med kvalitet och konstnärligt innehåll. 
Filtrera nedan:
SKRUFS VAS HANDBLÅST, KOLON LITEN
350 kr
Köp
SKRUFS VAS HANDBLÅST, KOLONN MEDIUM
1050 kr
Köp
SKRUFS VAS HANDBLÅST, KOLONN STOR
4500 kr
Köp
LINDFORM VAS BARI, S SAND
245 kr
Köp
LINDFORM VAS BARI, S SAND DARK
245 kr
Köp
LINDFORM VAS BARI, L STONE
370 kr
Köp
LINDFORM VAS BARI, L SAND
370 kr
Köp
LINDFORM VAS BARI , XL GREEN
550 kr
Köp
Logga in