Grunne Sköljmedel Tvättika
Sköljmedel Grunne
GRUNNE TVÄTTIKA, MILJÖVÄNLIGT STÄD OCH SKÖLJMEDEL, 0,75 LITER
GRUNNE TVÄTTIKA, MILJÖVÄNLIGT STÄD OCH SKÖLJMEDEL, 0,75 LITER

GRUNNE TVÄTTIKA, MILJÖVÄNLIGT STÄD OCH SKÖLJMEDEL, 0,75 LITER

Bra Miljöval
Artnr: 70-251L
129 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  14 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • Tvättika™ är ett miljövänligt städ och sköljmedel med lågt Ph som ihop med Städkarbonat™ är ett utmärkt allmänt medel för städ och tvätt. Använd även som mjukmedel och sköljmedel ihop med vårt tvättmedel Laundry™, för att få rena och fräscha kläder som doftar underbart.

  Här följer några tips för användning av Grunne Tvättika:


  Skölj & Mjukmedel i tvättmaskinen: Häll 30 ml ( använd medföljande doseringsmått ) i sköljmedelsfacket i tvättmaskinen 

  Rengöra kakel och klinker: Använd en städsvamp eller liknande och stryk på kakel och klinker, de vita fogarna blir strålande rena 

  Löser kalkfläckar och kalkavlagringar: Kalkfläckar försvinner med tvättika stryk gärna på med trasa eller tvättsvamp, vänta i ca 10 minuter och skölj sedan bort med vatten.

  Motverkar dålig lukt och mögel: Häll tvättika på det utsatta området, exempelvis ett dusch draperi, vänta ca 10 minuter innan du tvättar i tvättmaskinen, svarta mögelsporer tex duschen försvinner om tvättika skrubbas på det det utsatta området 

  Rengör tvätt och diskmaskin:  Häll ca 30 ml direkt i tvättrumman och diskmaskinen sätt på en normalmaskin 60 grader, dålig lukt försvinner, tvättika rengör på djupet.

  Ugnsrengöring: Tag ca 30 ml och häll upp i en värmetålig ugnsskål, sätt på ugnen på 150 grader ställ in i ugnen och låt stå i 1 timme, syran i tvättikan tillsammans med fukten och värmen löser fettfläckar vilket gör att det går lätt att städa ur ugnen.

  Glans för fönsterputs och speglar: Häll en skvätt tvättika i en bunke med vatten. Tvättikan gör att fettfläckar och smuts löses upp och blir lätt att tvätta av. Dessutom gör syran i medlet att det blir lättare att få fönstren torra efter putsning av glas och speglar.

  Propplösare: Häll ner städkarbonat i avloppet samt en skvätt tvättika, det kommer pysa och fräsa en del vilket det ska det är bara koldioxid så det är inget farligt, häll därefter på rikligt med varmt vatten, nu har du rena rör och inget stopp.

  Tvättika är 100% biologiskt nedbrytbar och veganskt

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: -5

Se fler varor

Logga in