HÅLLBARARE VARDAGPRODUKTER FÖR EN HÅLLBAR VARDAG

Vad är en hållbare vardag för dig? Carlshagas vison är att ha produkter som är både bra för din kropp och även för miljön. Idag använder vi många produkter i vår vardag där vi inte har en aning om vad vi utsätter oss för. En massa olika kemikalier som man inte förstår sig på hur dom påverkar vår kropp och vår miljö. Så Carlshaga satsar bara på produkter som är gjorda av naturliga råvaror och inte en massa onödiga kemikalier. Enkla naturliga och ekologiska produkter som tillverkas i Sverige. Tillverkade av små lokala företaget där hantverket står i fokus och där man bara använder bara naturliga ingredienser. I Carlshagas sortiment finner du tvål från Tvål & Tvaga, tvål, schampo, balsam, ansiktserum mm. från Kaliflowers, Linoljesåpa från Källans Natruprodukter och även tvätt produkter från Grunne Produktion. Även borstar från Iris Hantverk.

Säg soltorkad tvätt och tankarna far iväg till en doft som är helt underbar. Det har visat sig att just solljuset är magin bakom doften.Använd  tvättmedel och tvättika från Grunne.Varför inte hänga tvätten ute på Carlshagas finatorkställning som inte bara är prakttisk utan blir även en fin detalj i trädgården.

Kanske blir det mer angenämt att städa om man gör det med stil som på gamla tiders vis? Man kanske inte kan leva som på sekelskiftet men ändå anamma deras sätt att leva. Att använda produkter som är tillverkade av naturliga produkter precis som på mormors mors vis. Här hittar du miljövänliga städprodukter som är riktiga städklassiker, som exempelvis linoljesåpa, miljövänligt tvättmedel, miljövänligt diskmedel, tvål, diskborstar i trä och mycket fler miljövänliga produkter. Självklart hängs tvätten på en gammaldags tvättlina och klädnypor i trä, tvättkorgar i gammaldags stil. Se vårt utbud av gammaldags städprodukter nedan och kom igång med städningen på klassiskt vis! 

Filtrera nedan:
MATTPISKA I ROTTING
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
99 kr
Köp
GRUNNE SKURBORSTE
95 kr
Köp
2335CARLSHAGA TORKSTÄLLNING SARA VIT IHOPFÄLLBAR
2595 kr
Köp
ANSIKTSBORSTE
IRIS HANTVERK
200 kr
Köp
ANSIKTSSERUM HAVTORN 30 ML
269 kr
Köp
ANSIKTSSERUM NATTLJUS 30 ML
269 kr
Köp
ANSIKTSSERUM NYPONROS 30 ML
269 kr
Köp
BADBORSTE MED KNOPP
IRIS HANTVERK
298 kr
Köp
BADBORSTE MED SKAFT
IRIS HANTVERK
255 kr
Köp
BALSAM NR 1 300ML BRUNS
330 kr
Köp
BALSAM NR 4 100ML BRUNS
155 kr
Köp
DEODERANT BRUNS
185 kr
Köp
DISKBORSTE I TRÄ MED BÖJT SKAFT
205 kr
Köp
Logga in