Följ resan från sågverket till färdig produkt

Hållbara val med virke från det lokala sågverket.

Välkommen till CARLSHAGA - din partner för hållbara och kvalitativa möbler och inredning i sekelskiftessti! Vi är stolta över att erbjuda dig en upplevelse där varje trämaterial är noga utvalt inte bara har hög kvalitet utan också som ger ett positivt avtryck på vår miljö och samhälle.

Lokalt Ursprung: Att köpa in allt vårt trämaterial från lokala underleverantören är en viktig del för oss. Där varje trädstam som når sågverket har sin historia rotad i certifierade skogsområden, där hållbart skogsbruk prioriteras för att bevara naturens balans. Genom att välja våra produkter stödjer man lokal sysselsättning och gemenskap.

Kvalitet som Prioriteras: Vi kompromissar inte när det kommer till kvalitet. Vårt lokala samarbete med skickliga hantverkare och pålitliga leverantörer säkerställer att varje produkt är noggrant bearbetad och av högsta kvalité där materialet är noga utvalt till varje del i produktionen. Vi vet att kvalitet är nyckeln till långvarig nöjdhet och hållbar användning. Målet är att Carlshagas möbler ska kunna ärvas i flera generationer precis som man gjorde möbler förr.

Minimala Transportavstånd: Genom att välja våra lokala underleverantörer minimerar vi transportavstånden. Detta inte bara reducerar koldioxidutsläppen utan skapar också en effektivare och snabbare leveranskedja. Ditt val av Carlshaga innebär att du aktivt bidrar till en mer hållbar framtid genom att minska miljöpåverkan.

Hållbar Produktion, Hållbart Hem: Vår passion för hållbarhet genomsyrar varje aspekt av vår produktion. Från skogen till ditt hem strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och maximera kvaliteten på våra produkter. Genom att välja Carlshaga väljer du inte bara vackra möbler och inredning utan ett engagemang för hållbarhet.

Låt ditt hem berätta en historia om ansvar, kvalitet och lokal gemenskap. Välj Carlshaga för möbler och inredning som inte bara gör ditt hem vackrare utan också stärker banden med lokala hantverkare och skapar en hållbar framtid.

Logga in