Ljusstakar i par i sekelskiftes-stil Carlshaga
Par ljusstakar i Carl Larsson stil Carlshaga
LJUSSTAKAR LOVISA SEKELSKIFTE PAR RÖDA CARLSHAGA
LJUSSTAKAR LOVISA SEKELSKIFTE PAR RÖDA CARLSHAGA
LJUSSTAKAR LOVISA SEKELSKIFTE PAR RÖDA CARLSHAGA

LJUSSTAKAR LOVISA SEKELSKIFTE PAR RÖDA CARLSHAGA

Julkampanj! Set med två ljusstakar och ljusmanschetter i mässing.
Artnr: 50-702
1800 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
 • Produktbeskrivning
 • Carlshagas sekelskiftes ljusstakar som är lokalproducerad. Svarvad och delvis till och med handsvarvad hos Puuts i Tibro, handmålad i Töreboda
  av dekormålare Ylva Svensson. Tillbehör mässings manschetten som är tillverkad av Humstorps Metall i Moholm. Varje ljusstake är stämplad med Carlshagas stämpel och även numrerad. Hantverk rakt igenom. Finns i flera färgkombinationer.


  Tillbehör: 50-700-10
  Carlshagas ljusmanschett är en handtryckt och tillverkad i mässing. Tillverkad av en lokal producent Humstorps Metall Moholm, Vår strävan är att värna om det svenska hantverket när vi tillverkar våra produkter är en del i vår affärsidé, att anlita skickliga hantverkare i Sverige där produktionen och hantverksskickligheten finns. Ljusmanschetten är designad för vår sekelskiftesljusstake men passar även bra till andra ljusstakar. Ljusmanschettenpassar bäst till kronljus.

  Mässing manschetten är obehandlad och bör putsas då mässing mörknar med tiden. Polera eller putsa mässingens ytan med en mjuk trasa. För djupare rengöring rekommenderas skonsamma putsmedel utan slipmedel avsedda för mässing. Se till att ytan alltid torkas torr med en mjuk trasa, då vatten kan leda till förändringar på ytan.Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakade och låt inte ljusen brinna ned hela vägen utan släck ljusen innan de når ljushållaren.

 • Egenskaper
 • DIAMETER: 8,8 CM
  HÖJD: 21 CM
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 1

Se fler varor

GARDINSTÅNG ELLA SEKELKSKIFTE BRUNBETS CARLSHAGA 190 cm (170)
1445 kr
Köp
 GARDINRINGAR EDIT VITA SET 10 ST CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
149 kr
Köp
 KNOPPLIST AGNES EK 120 CM CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
830 kr
Köp
Logga in