LJUSSTAKE LOVISA SEKELSKIFTE MÖRKGRÅ CARLSHAGA i gruppen INREDNING / LJUSSTAKAR hos Nolgården design AB (50-704)
LJUSSTAKE LOVISA SEKELSKIFTE MÖRKGRÅ CARLSHAGA
LJUSSTAKE LOVISA SEKELSKIFTE MÖRKGRÅ CARLSHAGA

LJUSSTAKE LOVISA SEKELSKIFTE MÖRKGRÅ CARLSHAGA

Skapa din sekelskifteskänsla med ljusstake från Carlshaga
Artnr: 50-704
775 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
 • Produktbeskrivning
 • Carlshagas sekelskiftes ljusstake som är lokalproducerad. Svarvad och delvis till och med handsvarvad hos Puuts i Tibro, handmålad i Töreboda
  av dekormålare Ylva Svensson och mässings manschetten tillverkad av Humstorps Metall i Moholm. Varje ljusstake är stämplad med Carlshagas stämpel och även numrerad. Hantverk rakt igenom. Finns i flera färgkombinationer.

  Mässing manschetten är obehandlad och bör putsas då mässing mörknar med tiden. Polera eller putsa mässingens ytan med en mjuk trasa. För djupare rengöring rekommenderas skonsamma putsmedel utan slipmedel avsedda för mässing. Se till att ytan alltid torkas torr med en mjuk trasa, då vatten kan leda till förändringar på ytan.Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakade och låt inte ljusen brinna ned hela vägen utan släck ljusen innan de når ljushållaren.

  Tillbehör: 50-700-10
  Carlshagas ljusmanschett är en handtryckt och tillverkad i mässing. Tillverkad av en lokal producent Humstorps Metall Moholm, Vår strävan är att värna om det svenska hantverket när vi tillverkar våra produkter är en del i vår affärsidé, att anlita skickliga hantverkare i Sverige där produktionen och hantverksskickligheten finns. Ljusmanschetten är designad för vår sekelskiftesljusstake men passar även bra till andra ljusstakar. Ljusmanschettenpassar bäst till kronljus.

 • Egenskaper
 • DIAMETER: 8,8 CM
  HÖJD: 21 CM
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

PIEDESTAL ELSA VETEGRÅ CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
2995 kr
Köp
KNOPPLIST AGNES MÖRKGRÅ 80 CM CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
655 kr
Köp
KNOPPLIST AGNES EK 80CM CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
730 kr
Köp
 GARDINRINGAR EDIT VITA SET 10 ST CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
149 kr
Köp
Logga in