KULTIVATOR GARDENMIND i gruppen SEKELSKIFTESTRÄDGÅRD hos Nolgården design AB (7277-152)
KULTIVATOR GARDENMIND

KULTIVATOR GARDENMIND

KULTIVATOR ROSTFRITTSTÅL
Artnr: 7277-152
598 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  3-7 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • GardenMind kultivator i rostfritt stål. Långt handtag i mörkbetsat trä.God hållbarhet och ett gediget hantverk är en självklarhet hos Gardenmind.

  Smidig treuddig kultivator utvecklad för att komma åt även i trängre utrymmen. Luckrar effektivt upp jorden och minskar på så sätt risken för att nya ogräs kommer upp. 5 års produktgaranti mot fabrikationsfel.

  GardenMind produkter bygger på en lång tradition av erfarenhet och hållbarhet. Genom att sammanföra århundraden av kunskap med modern teknik strävar vi efter att erbjuda användare det bästa för både nuet och framtiden. Våra redskap, oavsett storlek, är designade med fokus på funktionalitet, prestanda, och användarvänlighet, samtidigt som de upprätthåller en estetisk tilltalande design. Vi använder främst rostfritt stål och ask i våra produkter, och asken behandlas naturligt med vax för att hålla fukten borta. Förutom redskap erbjuder vi även ett brett utbud av andra praktiska produkter såsom vattenkannor, etiketter och spaljer. Vårt mål är att erbjuda hållbara och funktionella produkter som underlättar trädgårdsarbetet och skapar en positiv upplevelse för våra användare.

 • Egenskaper
 • LÄNGD: 158 CM
  MATERIAL: ROSTFRI/ASK
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

SPETSSPADE GARDENMIND
GARDEN MIND
895 kr
Köp
HANDKULTIVATOR MAXI GARDENMIND
249 kr
Köp
GREP DAM ROSTFRI GARDENMIND
895 kr
Köp
Logga in