Torkställning Sekelskifte Carlshaga
Torkställning Byggnadsvård Carlshaga

TORKSTÄLLNING EMMA RÖD MED SNICKARGLÄDJE CARLSHAGA

Lokal tillverkning av svensk limträ
Artnr: 50-400-10
5295 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  14 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • Carlshaga torkställning är stadig och hållbar. Vi gör den i svensk limträ från Töreboda och målar den förhand på gammaldags vis. Ställningens snickarglädje är gjord efter samma mall som den på mitt eget sekelskifteshus i Töreboda.

  Att hänga ut sin tvätt är ett miljövänligt och hälsosamt alternativ. Självtorkade kläder doftar fantastiskt och det har visat sig att det är solljuset är magin bakom doften. Solen gör också att missfärgningar bleks naturligt. Tvätten blir också slätare, kläderna håller längre och de känns renare och fräschare och det blir mer hälsosamt samt att missfärgningar bleks naturligt.

  Torkställningen levereras komplett med två stolpar i målat utförande och med tvättlina samt öglor och med markinfästning och fraktfritt. Finns en video på youtube hur man monterar sin torkställning sök på Carlshaga.

  All vår tillverkning sker i Sverige, vi värnar hantverkskänslan men använder modern teknik – och vi använder bara svenska, hållbara och massiva trämaterial där virket är noggrant utvalt till varje del av varje produkt. • Egenskaper
 • HÖJD: 190 CM
  LÄNGD: 100 CM
  MATERIAL: LIMTRÄ
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 4
  Frakt: Fraktfritt

Se fler varor

 LJUSSTAKE LOVISA SEKELSKIFTE GRÖN CARLSHAGA
775 kr
Köp
 SEKELSKIFTESHYLLA MÄRTA VIT LÅG CARLSHAGA
7995 kr
Köp
KNOPPLIST AGNES EK 80CM CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
730 kr
Köp
ROSENTORN LINNEA GRÖNT 190 CM CARLSHAGA
CARLSHAGA SVENSKTILLVERKADE
3495 kr
Köp
Logga in