INSPIRATION

Gammaldags trädgårdsmöbler

Gammaldags trädgårdsmöbler

Om du letar efter gammaldags trädgårdsmöbler i Carl Larsson-stil kan du leta efter möbler som har en traditionell och rustik känsla, med influenser från svensk lantlig design. Här är några idéer och element att leta efter:

Carl Larsson var känd för att använda trä som ett viktigt material i sin design. Letar du efter trädgårdsmöbler i hans stil kan du söka efter möbler i massivt trä som furu och helst tillverkade i kärnfuru. 

Karin och Carl Larsson var också kända för sina färgglada färgval. Carlshagas trädgårdsmöbler finns i engelskt röd, kromoxid grön, vetegrå, pärlgrå och vita. Men kan målas efter kundens önske mål.

Vackra sniderier: Leta efter trädgårdsmöbler med vackra sniderier eller utskurna detaljer. Carlshaga har inspireras av en sekelskiftesmodell som hittades på vår gård när vi flyttade in. Som stod på vår snickarveranda.

Rustika bänkar och stolar: Välj bänkar och stolar som har en rustik och gammaldags känsla. De kan vara tillverkade av trä och ha en enkel och robust design. Man kan också lägga till bekväma dynor och kuddar för extra komfort.

Trädgårdsbord: Ett traditionellt trädgårdsbord i Carl Larsson-stil kan vara rund eller rektangulär och tillverkat av trä. För att komplettera stilen kan du lägga en blommig duk eller en spetsduk på bordet.

Trädgårdsaccessoarer: Komplettera din Carl Larsson-inspirerade trädgård med accessoarer som passar stilen. Det kan vara blommiga kuddar, vackra ljuslyktor, väggdekorationer eller traditionella svenska trädgårdsredskap.

Här finner du Carlshagas sortiment med trädgårdsmöbler Gammaldags trädgårdsmöbler (carlshaga.se)

Naturliga material: För att förstärka den rustika känslan kan du överväga att använda naturliga material som rotting eller jute i form av korgar, fina krukor.

Växter: Glöm inte pelargonen som förstärker sekelskifteskänslan gärna Mårbacka pelargonen gör sig fin tillsammans med dina trädgårdsmöbler.

Kom ihåg att Carl Larssons stil var unik och personlig, så du kan också lägga till din egen kreativitet och personliga touch i trädgårdsmöblerna för att skapa en unik Carl Larsson-inspirerad trädgårdsupplevelse.

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer
Logga in